Online Marketing Advies

Advies nodig voor jouw online marketing strategie? Word ook Baas over jouw Marketing! 
Bekijk hier op welke onderdelen MarketingBaas een bijdrage kan leveren om jouw online marketing naar een hoger niveau te brengen.

Google Ads (SEA) specialist

Google Ads is een veelgebruikte tool voor het genereren van leads. Ben je op zoek naar een specialist op het gebied van Google Ads? Of heb je een vraag over conversie instellingen, biedstrategieën, zoekwoordstrategieën? 

De MarketingBaas helpt bij SEA audits, het uitbesteden van SEA of trainingen op het gebied van SEA. 

Lees meer >

SEO specialist

SEO is een specialisme welke constant in verandering is. Van content creatie en linkbuilding tot technische optimalisaties en rapportages. Grote Google updates hebben vaak grote invloed op het aantal website bezoekers (en daarmee leads).

Wil jij constant voorop blijven lopen met jouw website? De MarketingBaas kan ondersteuning bieden op het gebied van content, linkstructuren, analyses en meer. 

Lees meer >

Online Video Strategie

De meeste impact op jouw doelgroep heb je met een goede online video strategie. Het voordeel van video (advertising) is dat je binnen korte tijd een duidelijke boodschap over kunt brengen. Daardoor zijn mensen snel overtuigd om te kiezen voor jouw product of dienst.
Met ervaring in online video strategieën bij Corendon, Marktplaats en Opel kunnen wij ook jouw bedrijf helpen om overtuigende online strategie te bedenken en uit te werken. 

Customer Journey

Om jouw klant goed te begrijpen dien je de customer journey goed te kennen. De digitale klantreis is een zeer belangrijk onderdeel hiervan. 
Hoe goed ken je jouw klant? Hoe ziet de digitale klantreis eruit die een persoon heeft afgelegd?
MarketingBaas kan helpen om deze inzichtelijk te maken en om grip te krijgen op de reis die jouw klant aflegt. 

Social Media Strategie

Word jouw social media pagina niet goed gevonden? Social media helpt om op een laagdrempelige manier contact te maken met jouw doelgroep. Daarom is het belangrijk om te bepalen wie je wilt bereiken via social media. MarketingBaas helpt je om grip te krijgen op jouw social media strategie en om je (potentiële) klant naar jouw website te krijgen. Neem direct contact op voor meer informatie. 

Email marketing

Eén van de goedkoopste manieren om jouw doelgroep te bereiken is via email. Email databases zijn zeer waardevol, omdat op deze manier laagdrempelig contact kan worden gemaakt met jouw (potentiële) klant. Met cross-selling en up-selling kun je de samenwerking met jouw klant verder uitbreiden. MarketingBaas helpt om een effectieve nieuwsbriefstrategie op te zetten. Zo kom je dichter bij jouw doelgroep te staan.  

Meer weten? Neem contact op