Looker Studio Training

Wil je de wereld van data-analyse en rapportage verkennen en leren hoe je effectieve dashboards kunt ontwerpen en delen met Looker Studio? Looker Studio is een krachtige tool voor de ontwikkeling van dashboards. Echter zien wij in de praktijk dat hier nog veel kansen liggen. Zeker nu belangrijke data met GA4 minder toegankelijk is. 

Voor Looker Studio bieden we uitgebreide trainingen aan voor zowel beginners als gevorderden, zodat je de vaardigheden kunt verwerven om data effectief te visualiseren en inzichten te verkrijgen.

Looker Studio Training voor Beginners

Heb je weinig tot geen ervaring met Looker Studio en wil je de basis leren? Onze training voor beginners is speciaal ontworpen om je kennis te laten maken met de basisbeginselen van Looker Studio en je op weg te helpen naar datavisualisatiesucces.

Wat leer je?

  • Introductie tot Looker Studio: Begrijp de basisprincipes van dit krachtige datavisualisatieplatform.
  • Dashboardcreatie: Leer hoe je boeiende en effectieve dashboards kunt maken.
  • Rapportage: Ontdek hoe je aangepaste rapporten kunt genereren en delen.
  • Gegevensbronnen: Leer hoe je gegevensbronnen kunt integreren en beheren.
  • Filters en interacties: Maak interactieve dashboards die aanpasbaar zijn voor gebruikers.
  • Gegevensvisualisatie: Ontwikkel inzichtelijke grafieken en visualisaties.

Waarom kiezen voor onze beginnerscursus?

Onze beginnerscursus is perfect voor diegenen die hun eerste stappen willen zetten in de wereld van datavisualisatie met Looker Studio. Onze ervaren instructeurs begeleiden je door het hele proces en helpen je om een sterke basis te leggen voor effectieve datavisualisaties.