SEA

Wil je jouw online zichtbaarheid vergroten en jouw doelgroep effectief bereiken? Dan is SEA Advertising (Search Engine Advertising) met Google Ads een krachtige tool om jouw marketingdoelen te bereiken. 

Bij De Marketingbaas begrijpen dat we het beheren van Google Ads-campagnes een tijdrovende en complexe activiteit is. Daarom staan wij voor je klaar om te helpen met verschillende diensten om jouw Google Ads-prestaties naar een hoger niveau te brengen.  

Google Ads uitbesteden

Laat ons het werk voor je doen. Ons ervaren team neemt de verantwoordelijkheid voor jouw Google Ads campagnes, van strategie tot inrichting en optimalisaties. Wij zorgen ervoor dat jouw advertenties de juiste doelgroep bereiken en dat je het maximale rendement uit je advertentiebudget haalt.

Interim SEA-specialist

Heb je extra hulp nodig voor een specifiek project of tijdens drukke periodes, of juist in vakantieperiodes of bij een zwangerschapsverlof? Onze experts staan voor je klaar om tijdelijke ondersteuning te bieden. Op deze manier mis je geen kansen en blijven jouw campagnes optimaal presteren. 

Google Shopping Ads

Google Shopping is één van de krachtigste advertentietypen voor met name webshops. Bij dit advertentietype worden producten uit de webshop vertoond in Google wanneer de persoon zoekt naar dit product (of een andere interessante zoekterm). Shopping Ads worden tegenwoordig vaak beheerd in Performance Max campagnes in Google Ads. Wil je meer weten over een juiste biedstrategieën en de inzet van itemgroepen in Performance Max campagnes? 

Neem contact op via onderstaand formulier of vraag een gratis adviesgesprek aan. 

SEA advies nodig?

SEA Advertising, ook wel bekend als betaald adverteren op zoekmachines, is een vorm van online adverteren waarbij adverteerders betaalde advertenties weergeven in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Deze advertenties verschijnen bovenaan of naast de organische zoekresultaten wanneer gebruikers relevante zoekopdrachten uitvoeren. Het doel is om potentiële klanten naar jouw website te leiden, wat resulteert in meer verkeer, leads en conversies.

Google Ads trainingen

Wil je zelf de kunst van Google Ads onder de knie krijgen? Wij bieden uitgebreide trainingen aan, zodat je de nodige vaardigheden en kennis kunt verwerven om succesvolle Google Ads-campagnes te beheren en optimaliseren. Ontwikkel je op deze manier van starter tot een echte Google Ads Pro.  

Wij geven de Google Ads kennissessies zowel op locatie als digitaal. Help zo uw team verder naar het volgende niveau op Google Ads gebied. Wil je meer weten over Google Ads trainingen? 

Google Ads account review

Twijfel je over de prestaties van de huidige setup van jouw Google Ads-account? Vraag een account review aan bij De Marketingbaas. Onze experts analyseren jouw campagnes en bieden aanbevelingen om de resultaten te verbeteren en verspilling van advertentiebudget te voorkomen.

Ontdek kansen op het gebied van conversiemeting, biedstrategieën en targeting instellingen. Zo bereik je een volgend niveau op online marketing gebied. 

Meer weten? Neem contact op