Voeg je koptekst hier toe

Over ons

MarketingBaas is opgericht in 2018 met als doel om bedrijven te helpen Baas te worden over hun Marketing. Het online marketing bureau is gevestigd in Gouda. Leer ons beter kennen en neem direct contact op met onze consultant.

 

Samenwerkingen

MarketingBaas werkt samen met andere online marketing consultants om zo een optimale service te verlenen en altijd de laatste kennis in huis te hebben. Zo zijn ook de specialismes SEO, Social en CRO in huis bij De MarketingBaas.

 

Rian Baas

Rian Baas is de eerste MarketingBaas. Naast Online Marketing Baas is Rian ook voormalig Nederlands Kampioen Polsstokverspringen (ook wel Fierljeppen inderdaad) en vader van een dochter. 

Ervaring: 

Greenhouse / GroupM (Eindhoven) Online Video Strategieën

Corendon (Badhoevedorp) Google Ads, Display & Video Advertising

Doublesmart Online Marketing Google Ads

Onze missie is om jou ook Baas te laten zijn over jouw Marketing

Portfolio

Informeles

Informeles helpt mantelzorgers aan een vergoeding. De focus van Informeles ligt op het werven van leads via Google Ads campagnes.

Koelcel Vink

Evert Vink Koel & Meer is specialist in de levering van koel- en vriescellen. SEO en SEA hebben hier een versterkend effect.

JEVA Metaalbewerking

Vanwege het 25 jarig bestaan heeft JEVA samen met MarketingBaas een nieuwe website ontwikkeld en een social media plan opgesteld.

Ons werk

Meer weten? Neem contact op