Website ontwikkeling

Wil je een nieuwe website of jouw huidige website optimaliseren? MarketingBaas kan je hierbij helpen en heeft ervaring met zowel webshops als websites. Het is essentieel dat de website aansluit bij de behoeften van jouw (potentiële) klant. 
Voor jouw website komen wij graag langs om je te inspireren met de mogelijkheden die er zijn voor het bouwen van websites. 

Website optimalisatie

Het bouwen van een website is essentieel voor de meeste bedrijven. Het door-ontwikkelen van een website wordt echter vaak vergeten. Hierdoor wordt de vindbaarheid van de website in Google minder goed. Daarnaast sluit de website minder goed aan bij de behoefte van (potentiële) klanten. Daarom is het belangrijk om jouw website te blijven optimaliseren op onder andere content, visualiteit en snelheid. Voor een check van jouw website of advies voor verbeteringen kun je contact opnemen met onze consultant. 

WordPress website

MarketingBaas is gespecialiseerd in het bouwen van websites via WordPress. Met WordPress zijn de mogelijkheden voor het maken van websites eindeloos. Op deze manier helpt MarketingBaas om de beste en meest unieke en effectieve website te bouwen voor jouw bedrijf.
Neem vrijblijvend contact op om samen uw wensen door te nemen en na te denken over het meest unieke en effectieve concept voor jouw bedrijf of organisatie.

Projecten